Cafe Cardemumma

 

Ei vielä arvosteltu. Jätä omasi ensimmäisenä!

Café Cardemumma on pieni viihtyisä kahvila Kalliossa, Brahen kentän liepeillä, joka tarjoaa kahvin ja leivonnaisten lisäksi lauantaisin brunssia klo 10-14 välillä.

Cardemummaan ei kovin montaa pöytää mahdu ja paikka olikin aivan tupaten täynnä testilauantaina. Onneksi kaksi paikkaa löytyi viehättävien vanhempien rouvashenkilöiden kanssa samasta pöydästä.

Brunssi oli katettu kahvilan maksutiskille ja se aiheutti tiettyjä logistisia haasteita, kun asiakkaat tungeksivat vuoroin santsaamassa vuoroin maksamassa. Ilman suurempia törmäyksiä kuitenkin selvittiin.

Cafe Cardemumma sijoittuu Helsingin halvimpien joukkoon. Erikoiskahvi maksoi kaksi euroa päälle. Edullisuuteen nähden ruoka oli varsin kelpoa, ja Cardemumman brunssi osoitti, että kannattaa panostaa vähintään pariin asiaan hyvin, jotta brunssi jää positiivisella tavalla mieleen. Leipomuksiin erikoistuneelle kahvilalle nuo asiat olivat luontevasti leivonnaiset ja suussasulava haudutettu puuro.

Puuron lisäksi ruuista mieleen jäivät parsakaalimunakas, sienitäytteinen piiras ja minilaskiaispullat. Leivonnaisia kannettiin suoraan uunista tarjolle. Lisäksi brunssiin kuului pari salaattia, perusleikkeleet, pekoni, kanamuna, leivät, hedelmät ja mehu.

Lasten kanssa tai heikolla kärsivällisyydellä ei ahtaalle brunssille kannata lähteä, mutta erityisesti leivonnaisten ystäville ja edullista brunssia etsiville suosittelemme lämpimästi Cardemummaa.

Parasta: Minilaskiaispullat, puuro

Noottia: Logistiikan osalta paikka ei ole kovin ideaali brunssille

Erikoista: Mukava, spontaani brunssiseura