Kaupungin paras aamupuuro

imageAlkuun NÄIN iso pahoittelu Brunssipartion radiohiljaisuudesta. Selittelyt ei auta, mutta päivitysbreikin voi laittaa esim. yhden kesävauvan piikkiin. Paljon muutakin on tapahtunut, mutta mennään asiaan.

image

imageKävimme elokuun lopulla tutustumassa Puu-Vallilan kehuttuun kahvila Suvantoon. Idyllisestä kahvilasta saa sekä lounasta että aamiaista (myös viikonloppuisin). Me kävimme luonnollisesti testaamassa aamiaisen.

image

Parhaiten mieleen jäivät tuore leipä, laadukas kahvi, kuuluisa puuro (älyttömän hyvää!) ja aurinkoinen terassi. Koska aamiaisesta on jo useampi kuukausi, luotetaan siihen, että fiilis välittyy kesällä otetuista kuvista.

image

image

Ihanaa viikkoa!

2 Comments

Filed under Edulliset brunssit, Helsingin brunssit, Lapsiystävälliset brunssit