Kirkkonummen Min Krog on brunssiretken arvoinen

Min Krogissa tuli mummolafiilis

Min Krogissa tuli mummolafiilis

Kirkkonummen Sundsbergissä sijaitseva Min Krog on täydellinen kohde kesäisen viikonlopun brunssiretkelle. Vanhassa kartanomaisemassa sijaitsevassa ravintolassa sielu lepää ja vatsa täyttyy kotona tehdyn oloisella ruualla.

Min Krog tarjoilee brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14 19 euron hintaan. Hyvän sään sattuessa brunssia voi nauttia ulkona terassilla, sisällä odottaa viehättävä vanha miljöö puulattioineen. Helteisenä sunnuntaina paikka oli lähes tyhjä – ainakin sisältä.

Ikkunasta aukesi kesäinen peltomaisema

Ikkunasta aukesi kesäinen peltomaisema

Brunssin teema vaihtuu kuulemma lähes joka viikonloppu ja isäntäväki kokkaa ennakkoluulottomasti eri maiden menuita.  Tällä kertaa brunssin teemana oli ”South Beach”.

Houkutteleva noutopöytä

Houkutteleva noutopöytä

Noutopöydästä löytyikin crisby baconia, munakokkelia, lohta, tomaatti-avokadosalsaa, papu-saksanpähkinäsalaattia, tulisia katkarapuja, paahdettuja kikherneitä, paahtopaisti-paprikasalaattia, chevre-tomaatti filotartaletteja ja parmesanmuffinsseja.

Ruudulliset pöytäliinat sopivat tunnelmaan

Ruudulliset pöytäliinat sopivat tunnelmaan

Kaikki ruuat olivat hyvistä raaka-aineista valmistettuja ja kotona tehdyn oloisia, mutta maut olivat ehkä hieman tasapaksuja, mikään ei oikein erottunut edukseen.

Jälkkärikakut ja -hedelmät

Jälkkärikakut ja -hedelmät

Asia muuttui, kun päästiin jälkiruokaan: leivonnaiset ovat selkeästi Min Krogin juttu! Persikkajuustokakku ja mansikka-marenkikakku molemmat sulivat suuhun.

"Kartanokahvit"

”Kartanokahvit”

Kokonaisuutena brunssista jäi erittäin hyvä, seesteinen fiilis. Vähän samanlainen kun istuu aurinkoisena päivänä pihakeinussa ja kuuntelee lintujen laulua. Brunssiretkiä pitäisi ehdottomasti tehdä useammin!

-Flora

Voiko suomalaisempaa maisemaa olla?

Voiko suomalaisempaa maisemaa olla?

Pisteet / ruoka: 8-

Pisteet / tunnelma: 9 1/2

Hinta: 19 €

Parasta: Jälkiruoka-leivonnaiset, miljöö

Noottia: Pääruuasta ei oikein mikään noussut makumaailmaltaan esiin

Erikoista: Kuuleman mukaan kartanoalueelle aiotaan rakentaa kerrostalo – miksi ihmeessä?

Päivän puheenaiheet: Kesäsuunnitelmat

facebook.com/MinKrogSundsberg

1 Comment

Filed under Lapsiystävälliset brunssit, Lauantaibrunssit