Helsingin vappubrunssit 2014

 

Vappubrunssit 2014

Vappubrunssit 2014

Vappu tulee! Onko suunnitelmat vielä tekemättä? Vappu on perinteistä brunssien aikaa, joten Brunssipartio tarjoaa viime hetken täkyt vappubrunssille. Kerro meille kommenteissa omat brunssivinkkisi!

Sandro

Sandron tarjontaa.

Sandron tarjontaa.

Brunssipartion Helsingin paras brunssi -äänestyksen voittanut Sandro järjestää vappupäivänä kattaukset klo 10, 12.15 ja 14:15. Brunssipartio onnittelee heitä, jotka ehtivät saada pöytävarauksen. 🙂 Vesi tulee kielelle jo ruokalistasta. Pöydässä on afrikkalaisia makuja vappuklassikoita unohtamatta. Skagen, lohi ja silli ovat tarjolla yhdessä marokkolaisen munasalaatin, couscousin ja uunikurpitsan kanssa. Ai, ai! Lue lisää Sandron vappubrunssista.

Muistatkos muuten, mitä mieltä Brunssipartio on Sandrosta?

Klaus K

Kuva: Ravintola Ilmatar

Klaus K

Toinen menestyjä Helsingin paras brunssi -äänestyksessä oli Klaus K, jossa vappua juhlitaan argentiinalaiseen tyyliin. Brunssiin sisältyy argentiinalainen tangoesitys sekä DJ. Kattaukset klo 12, 13 ja 15, hinta 48 €. Lue lisää.

Oiva

Kylä nälkä lähtee!

Oivan brunssilla nälkä lähtee!

Brunssiäänestyksen kolmas, rento Kallion Oiva tarjoaa kuusi vappukattausta klo 10 lähtien, viimeinen kattaus on klo 14.30. Hinta 29 €, pikkuväki 10-15 €. Ruokalistalla on esimerkiksi monia salaatteja, graavilohta, savustettuja katkarapuja ja ylikypsää tamarind-possua. Jälkiruoaksi syödään salmiakkitäytekakkua. Ja jos brunssilla alkaa laulattaa, vappukaraoke alkaa klo 16! Lue lisää Oivan sivulta.

Fazer

Kuva: Fazer Leipomot.

Kuva: Fazer Leipomot.

Fazerin 20 euron vappubrunssilla on tarjolla heikkoa oloa kohentavaa vappuruokaa kuten sillikaviaaria ja perunasalaattia, mutta Fazun vahvuutena ovat varmasti vappunakin leivät ja leivonnaiset. Mansikkakakku, vohvelit kermavaahdolla, jäätelö ja muu jälkiruokapuoli uppoaa menun perusteella myös pienemmille juhlijoille. Niin ja isojen mieltä lämmittää hintaa sisältyvä kuohuviinilasi. Fazerin koko vappumenu näyttää tältä.

Krulla

Itävaltalaisista herkkuleivonnaisista tunnettu Kahvila & ravintola Krulla tarjoaa vappubrunssia kahdessa kattauksessa, klo 10 ja klo 12 alkaen. Perinteisiin vappuherkkuihin luottavalla buffetbrunssilla on tarjolla muun muassa graavilohta tilli-sinappikastikkeelle, parsa-mustajuurisalaattia, välimeren perunasalaattia, nakkeja & munakokkelia ja makeaksi lopuksi Krullan jälkiruoka- & kakkubuffet. Krullan vappubrunssin hinta on aikuiset 28 € ja lapset 14 €. Katso koko menu täältä.

Kappeli

Vappukuohuvaa voi sään salliessa nauttia Kappelin terassilla.

Vappukuohuvaa voi sään salliessa nauttia Kappelin terassilla.

Kappeli tarjoaa vappulounaan kahdessa kattauksessa klo 12 ja 14. Hinta 55 €. Ruokalistalla sillikaviaaria, savustettu lohta ja muita vappuklassikoita. Lue koko lista (PDF).

Tokyo55

Sushia ja skumppaa Tokyo55:ssä.

Sushia ja skumppaa Tokyo55:ssä.

Töölön Tokyo55 kummastutti meitä brunssin määritelmällään, mutta hei – tässä tapauksessa sushi on hyvä vaihtoehto perussilleille. 🙂 Vappupäivän brunssibuffet sisältää erilaisia makeja ja nigireitä, sekä salaatteja ja misokeittoa. Kattaukset klo 11, 13.30 ja 16. Hinta 32 €. Lue koko lista Tokyo55:n sivuilta.

Muut paikat?

Kerro meille omat vappuvinkkisi kommenteissa – minne mahtuu ja missä on jo täyttä? Jos paikka on vielä hakusessa, lue myös  viime vuoden ja vuoden 2012 vappujutut.

Alko on muuten keskiviikkona auki kuuteen. Kippis ja hyvää vappua!

– Reissumies

 

7 Comments

Filed under Brunssit Helsingin keskustassa