Hyvän mielen Yobot

Yobotin sisustus saa heti hyvälle tuulelle.

Yobotin sisustus saa heti hyvälle tuulelle.

Testasimme viime lauantaina Reissumiehen kanssa Töölön sympaattisen jogurttijäätelökahvila Yobotin brunssin. Suuren suosion takia Yobot tarjoaa brunssia nykyään sekä lauantaisin että sunnuntaisin klo 11–14.

Reissumiehen tehokkaasti täytetty puolikas.

Reissumiehen tehokkaasti täytetty puolikas.

Yobotin brunssimenun kaksi vaihtoehtoa ovat bagelibrunssi 14 euroa ja vohvelibrunssi 12 euroa. Vohvelibrunssin saa muuten myös gluteenittomana ja bageliannoksen kasvisversiona, hienoa! Ja naistenhuoneessa oli hoitopöytä, eli paikka on myös vauvaystävällinen.

Yobot6

Bageliannos tarjoillaan pöytään.

Mozzarellaa, lohta ja kasviksia bagelilla.

Tuoreen ja mehevän bagelin lisukkeina on graavilohta, vihanneksia, hedelmiä, mozzarellaa ja pieni kupillinen täyteläistä jogurttia myslin kera. Isoon nälkään annos saattaa olla turhan kevyt, mutta meille se riitti.

Oman puolikkaani näytti tältä, terveellinen aamupala!

Oman puolikkaani näytti tältä, terveellinen aamupala!

Makeaan brunssiin kuuluu rapea vohveli, jonka päälle saa itse kasata mieleisensä herkut. Jogurttijäätelön lisäksi tarjolla on hilloja, kastikkeita, hedelmiä, pähkinöitä, muroja, marjoja ja karkkia.  Molempiin annoksiin kuuluu vielä tuoremehu ja kahvi tai tee.

Karkkipurkkirivi, en kestä!

Karkkipurkkirivi, en kestä!

Me halusimme tietysti testata molemmat, siispä jaoimme annokset. Lämmin bageli oli ihanan mehevä ja freesit lisukkeet sopivat hyvin sen kaveriksi. Oma suosikkini oli ehkä kuitenkin täydellisen rapsakka vohveli kaikilla herkuilla. Jos mahdollista, kannattaa ehdottomasti jakaa annokset tai tilata alkuun pelkkä bageli (sen saa myös ilman lisukkeita) ja jälkiruoaksi vielä vohveli. Koska jogurttijäätelö on paikan juttu, sitä pitää ehdottomasti maistaa.

Lisähintaan saa myös erikoiskahvin.

Lisähintaan saa myös erikoiskahvin.

Hauskan idean ja makujen lisäksi plussaa piristävän värikkäästä sisustuksesta ja superystävällisestä palvelusta. Yobotista jää hyvä mieli.

Pisteet ruoka: 9

Pisteet tunnelmasta: 9+

Hinta: 12–14 euroa

Parasta: Vohvelit ja herkkupurkit!

Noottia: Bageliannokseen voisi kuulua tavallisen jogurtin sijaan pieniannos jogurttijäätelöä.

Erikoista: Jogurttijäätelö ja vohveliannoksen tuunaus

Päivän puheenaiheet: Ihmissuhteet ja asuntokuviot

Elovena

https://www.facebook.com/YobotYogurt

Leave a Comment

Filed under Brunssit Töölössä, Lapsiystävälliset brunssit, Lauantaibrunssit