Lungberg: Hyvät maut, kömpelö palvelu

Mainio toast skagen.

Punavuoren viileä kortteliravintola Lungberg herättää nälkäiset parinkympin brunssilla sunnuntaisin. Kävin testaamassa entisen merimieskapakan tarjoilut ennen joulua.

Ensimmäinen fiilis Lungbergistä on hyvä – iso ja avara tila on sisustettu minimalistisesti mutta kotoisasti puuta ja betonia yhdistelemällä.

Tykkäsin myös Lungbergin teelaseista.

Paahdetut juurekset pähkinöillä oli herkkua.

Toinen positiivinen yllätys oli brunssin sisältö. Omalla testikerralla pöydässä oli muun muassa laadukkaita salaatteja (juureksista iso peukku), maukasta sienimunakasta, pikkuburgereita, hyvää falafelia ja ihania skageneita. Jälkiruokapuolessa hyvää olivat tuoreet hedelmät ja mehevä porkkanakakku, mutta makea osuus ei yltänyt suolaisten tasolle.

Brunssilla oli harmillisen hiljaista.

Eniten meitä hämmensi mystinen juustokakku, jonka sisällöstä tarjoilijat eivät osanneet kertoa muuta kuin: ”No se on juustokakkua”. Jos tarjoilijoita tulkitsi oikein, kakku ei ollut itse tehty ja se oli pakasteesta! Ei hyvä.

Kakkuepisodin lisäksi omituinen tilanne syntyi, kun tarjoilija pöytää siivotessa pudotti vahingossa lautasliinan sisään kätketyt munankuoret lattialle.  Munankuorten jemmaaja (en minä) pahoitteli yllätystä, mutta tarjoilija lopetti siivouksen ja jätti kuoret mielenosoituksellisesti lattialle. Kaikenlaista.

Yllätyskakkua en uskaltanut maistaa, mutta söpö porkkanakakku oli maukasta.

Jos ontuvaa palvelua ei oteta huomioon, itse brunssi oli hintaan nähden oikein hyvä. Nettisivujen mukaan brunssimenu on muuten joulusta muuttunut, onko joku jo ehtinyt testata brunssin tammikuussa?

Mahtavaa viikonloppua!

Elovena

Pisteet / ruoka: 8 +

Pisteet / tunnelma: 8

Hinta: 20,00 €

Parasta: Suolaiset jutut

Noottia: Tarjoilijoiden asenne

Erikoista: Ehkä pakastettu mysteerikakku

Päivän puheenaiheet: Joulu ja juhlasuunnitelmat

http://www.lungberg.fi/

3 Comments

Filed under Brunssit Punavuoressa