Primulan perussetti ei vakuuttanut

Primulan leivonnaisia.

Primulan brunssi oli roikkunut jo pitkään meidän pitää testata -listalla, marraskuun alussa annoimme huonoista huhuista huolimatta Viiskulman klassikolle mahdollisuuden. Marras-joulukuun matkaryppään (peräti kaksi matkaa) takia postaus tulee pienellä viiveellä, pahoittelut.

Brunssille olisi mahtunut enemmänkin väkeä.

Ravintola Primulan ensivaikutelma on mainio – kodikas, lämmin tunnelma ja hyvä palvelu. Brunssin osalta kehut jäävät valitettavasti siihen. Mikään ei maistunut tuoreelta, valikoima oli yllätyksetön ja leipävalikoima suppea. Itse ainakin odotin, että Primulassa olisi herkulliset leivät ja leivonnaiset. Mutta ei.

Primulan salaatit hämmensivät.

Riisipohjainen salaatti hämmensi ja toi mieleen 90-luvun kotibileet. Nostalgia on hyvä asia, mutta se ei peittänyt huonoja raaka-aineita ja tunkkaisuutta. Jäimme kaipaamaan tuoreita makuja.

Keskustelua herätti myös nahistuneiden kurkkujen ja mauttomien tomaattisiivujen rooli brunssipöydässä. Sama surullinen ilmiö on meille ennestään tuttu. Ihanat kypsät tomaatit ja maukas kotimainen kurkku ovat ansainneet paikkansa brunssipöydässä, mutta jos tuoreita vihanneksia ei ole tarjolla, on rohkea ja fiksu veto korvata kombinaatio paremmassa iskussa olevilla raaka-aineilla. Syksyllä ja talvella juureksia kehiin!

Jälkkäriksi minicroissanti ja pala kermakakkua.

Jälkkärinä ollut mansikkakakku oli hyvää, mutta muita helmiä ei valitettavasti noussut esiin.

Toivottavasti meillä kävi huono tuuri ja brunssin taso vaihtelee. Millaisia kokemuksia muilla on Primulasta?

Pisteet / ruoka: 6 1/2

Pisteet / tunnelma: 8

Parasta: Kodikas tunnelma

Noottia: Yllätyksetön menu ja huono laatu

Erikoista: Hämmentävän makuinen riisisalaatti

Päivän puheenaiheet: Taas kerran tulevat matkat

http://www.ravintolamaailma.fi/primula

7 Comments

Filed under Brunssit Punavuoressa, Helsingin brunssit, Lauantaibrunssit