Helsingin paras brunssipaikka on Sandro!

Helsingin paras brunssi 2013 on Sandro.

Kansa on puhunut, Helsingin vuoden parhaan brunssin tittelin voitti ylivoimaisesti Kolmannen linjan Sandro! Onnittelut voittajalle! Hyväksi kakkoseksi äänestettiin keskustan Klaus K ja kolmannelle sijalle ylsi Kallion mutkaton Oiva.

Brunssipartion suureen Helsingin paras brunssi 2013 äänestykseen osallistui melkein 1 000 ihmistä. Voittaja oli ylivoimainen, mutta muuten äänet jakautuivat tasaisesti.

Eksotiikkaa, erinomaista ruokaa ja mikä palvelu!

Sandron kasvisvalikoimat vakuuttivat äänestäjät.

Vegebrunssilla meidätkin hurmannutta Sandro sai ylistystä eksoottisesta menusta, tuoreista raaka-aineista ja todella hyvästä palvelusta. ”Ravintolan isäntä/omistaja/hovimestari, kuka lie, aivan loistava mies joka otti meidät vastaan ja esitteli brunssin ja toimintatavat”. Sandroa kuvailtiin myös sanoilla omaperäinen, eksoottinen, ihmisläheinen, kohtuuhintainen ja herkullinen.

”Persoonallista ja maukasta ruokaa yhdistettynä huippupalveluun! Harvoja Helsingin brunsseja, jossa rahalle saa vastinetta.”

”Tunnelma ja palvelu rentoa ja kokonaisuutena kokemus on uplifting eli tankkaamisen sijaan kokee saavansa myös hengen ravintoa.”

”Sandro on se missä kulminoituu viikonlopun chillaus. Paikka, johon voi mennä sellaisena kuin on.”

”Ihanaa! Ei mitään perusmättöä, vaan raikasta ja maistuvaa!”

Tyylikäs ja laadukas Klaus K

Klaus K:n ihanat makeat.

Toiseksi tullutta Klaus K:ta kehuttiin lähi- ja luomuruoan suosimisesta ja laadukkaiden raaka-aineiden käytöstä. Klaus K:n brunssia kuvailtiin fiiniksi mutta ei liian hienostelevaksi ja monipuoliseksi mutta ei liian rönsyileväksi. Klaus K:n muotibrunssit mainittiin myös moneen otteeseen, teemabrunsseille on selvästi kysyntää. Ruokalajeista nousi esiin meiltäkin kehuja saanut taivaallinen uunipuuro.

”Klaus K:n brunssit on aina yhtä elegantteja rennolla meiningillä.”

”Lähiruokaa, aitoja makuja, tuoreutta, leppoisaa meininkiä, tyyliä ja runsautta.”

”Upea miljöö, hyvä valikoima kaikenlaisia herkkuja, upea jälkkäripöytä, kotimaisuus & luomu, sekä loistava idea kytkeä fashion brunsseihin. Eli siis jotain ekstraa!”

”Tunnelma Kalliolaisen autenttinen”

Oivan eväillä lähtee nälkä.

Kolmanneksi äänestettiin Kallion rehti ja sympaattinen Oiva. Kulmakuppilan krapulan parantava brunssi sai ääniä erityisesti miehiltä: ”Nälkä lähtee monipuolisilla mätöillä!”

”Rehtiä suomalaista ruokaa! Erittäin maukas brunssi! Suosittelen kaikille!”

”Rosoisen viihtyisä, mukava meininki. Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.

”Silkkaa taikaa Oivan ruuat!”

Meidän valitseman shortlistan lisäksi ääniä saivat muun muassa: Sunn, Siltanen, SIS. Deli, Olipa kerran, Pacifico, Qulma, Lasipalatsi, La Torrefazione, Dylan, Fanny ja Ekberg.

Brunssipartio onnittelee kolmen kärkeä – erityisesti sydämet sulattanutta Sandroa!

Meidän arviot voittajista:

Sandron vegebrunssi, twelve points!

Ravintola Oiva heittää haasteen Kallion brunsseille

Muoti kohtasi brunssin Klaus K:ssa

1 Comment

Filed under Muuta