Helsingin isäinpäiväbrunssit 2013

 

Kahvia ja kakkua isälle – tai brunssia!

Tulevana sunnuntaina juhlitaan isiä! Koska isälle pitää tarjota vain parasta, voi modernin city-isän viedä lahjaksi brunssille tai vähän perinteisemmän isukin tutustuttaa kiireettömään brunssikulttuuriin.

Helsingistä löytyy useampi isäinpäiväbrunssiksi itsensä nimennyt brunssi. Välillä juhlapyhä nostaa automaattisesti brunssin hintaa, tällä kertaa ei onneksi ainakaan kovin monessa paikassa.

Isäinpäiväbrunssille kannattaa ehdottomasti varata pöytä. Huom! Infotkaahan meitä, jos tiedätte jonkun seuraavista brunsseista olevan jo täynnä.

Salutorgetissa isäinpäiväbrunssia saa klo 12 ja 15 kattauksilla. Luksusbrunssilla on hintaa 33,50 euroa, ja se sisältää alkupala- ja jälkiruokapöydät sekä pöytiin tarjoillun pääruuan. ”Hirviworchmack, uuniperunaa, smetanaa ja suolakurkkuja” kuulostaa juuri isälle sopivalta pääruualta, eikö? Alkupaloissa muun muassa kylmäsavustettua haukea ja Merquez-makkaraa.

salutorget.fi/brunssi

Klaus K:ssa saa niin ikään kunnolla vatsansa täyteen alkupalapöytä-pääruoka-jälkiruokapöytä-yhdistelmällä isäinpäivän teemoissa. Brunssia saa 42 euron hintaan klo 12-15 välillä ja pöytään on katettu muun muassa hummerikeittoa, savustettua porsaan kassleria ja talon paahtopaistia.

klauskhotel.com/isanpaiva/

Hyvistä jälkiruuistaan tunnetussa Krullassa nautitaan isäinpäiväbrunssia jazz-musiikin tahdissa kahdessa kattauksessa (klo 11 ja klo 13.15). Hintaa on peräti 50 € ja siihen kuuluu pöytiin tarjoiltu pääruoka: paistettua ahventa, luomupaahtopaistia tai kurpitsastruudelia.

krullas.com/

Cafe Köket lupaa muokata brunssiaan ”miehille sopivammaksi”

Halvempiakin brunsseja löytyy: Cafe Köketissä Senaatintorin laidalla saa isäinpäiväbrunssia klo 10-16. Brunssin hinta on sama kuin normaalisti (20 €), mutta Köket kertoo muokkavansa brunssin sisältöä miesten makuun sopivammaksi. Iseille on luvassa myös yllätys.

cafekoket.fi/

Dylan Arabiassa ja Kottbyssä isäinpäiväbrunssia saa tulevana sunnuntaina 20 euron hintaan. Ainakin Arabiassa isille ja perheille on tarjolla mehukasta kakkua. Kottbyn sekä Pitäjänmäen Dylan Pinkin kakkutarjoilu jää arvoitukseksi.

dylan.fi/arabia/

dylan.fi/kottby/

Näiden lisäksi ”tavallista” brunssiahan saa lukemattomista muistakin paikoista sunnuntaisin. Kannattaa tsekata Helsingin brunssipaikat -listaus. Ja lisävinkkejä isäinpäiväbrunsseista otetaan mielellään vastaan kommenteissa.

-Flora

2 Comments

Filed under Muuta