Helsingin paras brunssi 2013 – osallistu äänestykseen!

Helsingin paras brunssi 2013.

Päivitys: Katso mikä on Helsingin paras brunssi 2013!

Nyt valitaan Helsingin paras brunssi 2013! Mihin brunssipaikkaan et koskaan kyllästy? Mistä saa kaupungin tuoreimmat croissantit, kuumimmat munakkaat ja maukkaimmat pannukakut? Äänestä omaa lempibrunssiasi ja kerro, miksi juuri sinun suosikkisi ansaitsee Helsingin parhaan brunssin tittelin. Voit antaa äänesi meidän valitsemille paikoille tai ehdottaa omaa suosikkiasi.

Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia Fazerin brunsseille. Yksi kahden hengen lahjakortti F8 ravintolan sunnuntaibrunssille (Helsingin keskustan Stockmannin 8. krs) ja kaksi kahden hengen lahjakorttia Kluuvikadun Fazerin brunssille tai aamiaiselle.

Äänestys päättyi 16.11.

292 Comments

Filed under Kilpailut