Sandron vegebrunssi, twelve points!

Sandron ratatouille oli herkkua.

Sekasyöjän brunssilla Kallion ja muunkin Helsingin sekaisin saanut Sandro tarjoaa jatkossa joka lauantai kasvisbrunssia. Hurraa! Vegeruokavaliota suosivina (Reissumies on poikkeus) olimme superiloisia, kun pääsimme maistamaan ”ghetto fabulous green” -brunssia ensimmäisten joukossa.

Paahdetut kasvikset ja sahrami-couscous.

Parinkympin kasvisbrunssin melkein kaikki herkut sopivat vegaaneille ja tarjonnassa oli huomioitu myös keliaakikot. Sandron itse tehty gluteeniton leipä oli muuten hämmentävän maukasta. Valikoimiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin nähden brunssin hinta on enemmän kuin kohtuullinen.

Salaatti oli koristeltu yrteillä ja kukilla!

Sandron brunssi todistaa hienolla tavalla, miten monipuolista, laadukasta ja ravitsevaa kasvisruoka voi olla. Ihan liian usein kasvissyöjä joutuu peittelemään leipänsä surkeilla kurkunsiivuilla ja nahistuneella lehtisalaatilla.  Sandrossa sahramilla maustetun hunajaleivän voi päällystää hummuksella, harissalla tai jollain muulla ihanalla itse tehdyllä tahnalla.  Tuoreissa hedelmissä ja perussalaatissa ei ole mitään vikaa, mutta niitä mussuttamalla ei nälkä lähde.

Jälkkärit oli katettu Sandron tiskille.

Tahnojen lisäksi meidän suosikeiksi nousivat iranilaiset taatelit, mausteinen couscous, tunisialainen ratatouille, älyttömän maukas seitan ja tietysti kakut – erityisherkkua oli mehukas kesäkurpitsabrownie. Koko menun voi tsekata Sandron nettisivuilta: www.sandro.fi/brunch.

Minttuteetä ja kakkuja.

Ihanat taatelit!

Makujen, monipuolisuuden, palvelun ja hinta-laatusuhteen lisäksi Sandro saa meiltä pisteitä kausiruoan suosimisesta. Kesäkurpitsan lisäksi pöydästä löytyi porkkanaa ja muuta elokuun satoa.

Gluteeniton banaani-mantelikakku, johon oli eksynyt väärä lappu 🙂

Paljon ylisanoja, mutta Sandro on ne ansainnut.

Elovena

Pisteet / ruoka: Täydet pisteet!!!

Pisteet / tunnelma: 9

Hinta: 19,90 euroa

Parasta: Tahnat, lämpimät kasvisruoat ja kakut

Noottia: Tähän ei nyt irtoa mitään

Erikoista: Melkein kaikki ruokalajit sopivat myös vegaaneille

Päivän puheenaiheet: Jooga, sokkotreffit ja Flow

www.sandro.fi/home

Sandron tavallisen brunssin testasimme jo maaliskuussa.

415 Comments

Filed under Brunssit Kalliossa, Lauantaibrunssit