Hullun Poron mainio brunssi: Mustaa, blinejä ja jätskibaari

Poron merenherkut.

Alkuun nöyrät pahoittelut Brunssipartion hiljaisuudesta. Kevätväsymyksen, hääjärjestelyjen, matkojen ja muiden tekosyiden takia blogin päivitys on ollut vahingossa ”kevättauolla”. Mutta pim, täällä ollaan taas!

Hullun Poron pidot.

Kävin testaamassa kevättalvella Tampereen Hullun Poron kaupungin parhaaksi kehutun sunnuntaibrunssin. Brunssi yökerhossa pari tuntia sulkemisen jälkeen ei kuulosta houkuttelevalta, mutta Hullun Poron brunssi oli iloinen yllätys!

Mäti ja muut bliniherkut.

Tarjolla oli kaikkea mahdollista kokonaisten rapujen ja mustanmakkaran väliltä. Teemana oli selvästi ähky ja krapulan parannus.

Hullun Poron paikallinen erikoisuus kuvassa oikealla.

Harmi, ettei runsautta arvostava Reissumies olut mukana. Valikoimiin ja määrään nähden 19,90 euroa on halpa hinta. 

Blinit ja lisukkeet.

Kotikutoiset blinit näyttivät enemmän letuilta, mutta maku oli hyvä ja sopivan rasvainen. Makkaroiden ja muiden tuhdimpien herkkujen lisäksi tarjolla oli hyvät valikoimat tuoreita kasviksia ja hedelmiä.

Jätskibaari on mahtava idea brunssijälkkäriksi.

Makean osuuden virkaa hoiti jätskibaari (älyttömän hyvä idea!), jossa sai valita kastikkeet ja muut systeemit itse, mutta juuri mitään muuta jälkkäriä ei ollut tarjolla. Makealle persona jäin kaipaamaan lisää jälkiruokia, muuta huomautettavaa tarjonnasta en keksi.

Ta-daa, valmis annos!

Iso tila täyttyi paikan avauduttua hetkessä, mikä kertoo luultavasti sekä paikan suosiosta että Tampereen brunssipaikkojen vähyydestä.

Ravintoloiden kuumin sisustustrendi: sarvet seinällä. Täältäkö se on saanut alkunsa?

Mansen muut ravintolat, yökerhot ja kahvilat, ottakaa Hullusta Porosta mallia. Tampereelle mahtuisi vielä monta brunssipaikkaa.

Ihanaa helleviikkoa!

Elovena

Pisteet / ruoka: 8+

Pisteet / tunnelma: 8+

Hinta: 19,90 euroa

Parasta: Jäätelöbaari ja blinit

Noottia: Lisää jälkiruokia!

Erikoista: Mustamakkara ja taljat

Päivän puheenaiheet: Pikku-Rasmuksen kuulumiset

www.koskiravintolat.fi/hulluporo

3 Comments

Filed under Brunssit Tampereella

 • Kepa

  Käytiin testaamassa myös.
  Mentiin vasta neljä aikaan, oli ihan hyvää, mutta poronkäristys oli loppui kesken ja mustaamakkaraa,rapuja ja blinejä ei ollut ollenkaan, vatsan sai täyteen muutenkin.
  Cityshoppari kortilla 11,90€/hlö ja normaalihinta nykyään 21,90€
  Arvosana 7
  Hinta/laatu 5

 • Kari Asikainen

  Hinta on tosiaan noussut, ja tänään testattuna täytyy sanoa että taso on arvostelusta laskenut. Esillepano oli lounasmaista, salaattikipoissa ui haarukoita jotka kävijät olivat sinne jättäneet ja salaattipöydän tarjonta ei eroa (sinäänsä loistavasta) paikan normi-lounaspöydän salaatista. Blinejä ei ollut ja kuvien tarjoilun (kivasti jään päällä lasiastioissa) meno oli muuttunut normi-lounaskylmiöstä tarjoiluksi. Juomavaihtoehtoina oli vesi tai mehu, jätskibaaria ei ollut tai sitten se oli piilotettu ansiokkaasti koska en moista nähnyt enkä kenenkään nähnyt myöskään syövän jäätelöä. Krapulan poistoon suolaisuus hyvä, muuten ehkä melko tujua.

  Arvosana 7, hinta / laatu 4 tällä hinnalla, en suosittele täyteen hintaan, cityshopparilla siedettävä.

 • Pingback: Ravintola Tammerin brunssi – vain musta puuttui | Brunssipartio