Jyrki Sukula, sinua tarvitaan Suvilahdessa

Lohi näytti ihan hyvältä, mutta oli aika mautonta.

Upealla paikalla Suvilahden Kattilahallin naapurissa sijaitseva Lämpö toimii ravintolana, keikkapaikkana ja tilaa voi myös vuokrata yksityiskäyttöön. Olin Lämmössä viime kesänä ystäväpariskunnan ihanissa häissä, paikaan liittyy siis hyviä muistoja.

Brunssia Suvilahdessa on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–16. Kävin testaamassa poikaystävän kanssa Lämmön sunnuntaibrunssin ja meidän välit viilenivät – minun ja ravintolan.

Nettisivuilla 15 euron brunssia mainostetaan muun muassa uunituoreilla croissanteilla, hedelmillä tai hedelmäsalaatilla, leivonnaisilla ja lihavalikoimilla. Kuulostaa hyvältä, mutta totuus on toinen.

Tyhjää täynnä.

Puolityhjä sali alkoi heti epäilyttää, mutta päätimme kuitenkin jäädä testaamaan brunssin.

Croissantit olivat kaukana uunituoreista, samoin leipä, nahistuneet kasvikset näyttivät lauantain brunssilta ylijääneiltä, omituisen näköinen hedelmäsalaatti oli kuulemma pakasteesta (pakastehedelmäsalaattia!), lihat näyttivät epäilyttävältä ja ”leivonnaisina” oli tarjolla kaupan keksejä ja puolikkaita pullia.

Lasse jäi testaamatta.

Lihatiskin hurjin näky oli reunoilta kärvähtänyt lasagne, ulkonäkö ei houkutellut maistamaan.

Lihansyöjän mukaan nakki oli ihan jees, muu ”lihavalikoima” jäi testaamatta.

Valitettavasti on vaikea keksiä mitään positiivista. Poikaystävä ilahtui tarjolla olleista perunalastuista ja nakki oli kuulemma ehkä vähän vanhaa, mutta ihan jees.

Laihaa jogurttia eivät siemenet pelasta.

Ravintola Lämpö oli Helsingin ensimmäinen brunssi, josta pyysin rahat takaisin. Tuntui pahalta, mutta yritän kehittyä kuluttajana. Tiskillä ei edes kysytty, miksi olin tyytymätön. Onko näin tapahtunut ennenkin? Eikö henkilökunta seiso tarjoilujen takana?

Ympäristössä ei valittamista.

Jos Kuppilat kuntoon -ohjelmaan etsitään vielä kohteita, Ravintola Lämpö kaipaa apua. Miljöö on upea ja ravintolan sisustus viihtyisiä, mutta viime sunnuntain perusteella keittiössä ollaan hukassa.

http://www.ravintolalampo.fi/1

Pisteet / ruoka: 5

Pisteet / tunnelma: 6

Hinta: 15 euroa

Parasta: Ympäristö ja se, että sain rahani takaisin.

Noottia: Nahistunut ja epämääräinen ruoka ja onnettomat jälkiruoat (keksit ja puolikkaat pullat).

Erikoista: Sijainti

Päivän puheenaiheet: Kehtaanko mennä valittamaan? Kehtasin!

Elovena

2 253 Comments

Filed under Helsingin brunssit