Luksusaamiaista Singaporen sykkeessä

Tuorepuristettu hedelmä-vihannesmehu sai kylkiäiseksi makeita herkkuja.

Singapore on sekä Aasian eri kulttuurien että bisnesmatkustajien ja turistien kohtauspaikka, jossa hotellit tarjoavat asiakkailleen lähes poikkeuksetta erinomaista aamiaista. Satojen hotellien kaupungissa kilpailu on kovaa, ja siksi jokaisen on pantava parasta pöytään. Kulinaristille Singaporen notkuvat aamiaispöydät sekä viikonloppuisin tarjoiltavat brunssit ovat siis usein puhdasta luksusta.

Vehnäsiä oli tarjolla joka sorttia.

Itse päädyin tällä kertaa Fairmont-hotelliin, jonka buffetaamiainen täyttää lähes jokaisen aamiaisunelman. Tarjolla oli sekä aasialaisia että eurooppalaisia herkkuja laidasta laitaan, valinnanvaraa oli jopa liikaakin. Eurooppalaista keittiötä edustivat niin laadukkaat juustot, tuoreet leivät kuin perinteiset kananmunatkin, ja aasialaiselta osastolta lautaselle pääsi nappaamaan kaikkea dim sumeista misokeittoon ja kimchistä tandooripataan.

Itse tehty granola kuivatuilla hedelmillä ja pähkinöillä maistuivat valoisassa miljöössä.

Hedelmävalikoima oli erinomainen, ja valmiiksi lohkottuina suupaloina tarjoiltiin muun muassa pitayaa, guavaa, hunajamelonia ja longaania. Kaikista tarjolla olevista hedelmistä sai myös tuorepuristettua mehua, ja oman sekoituksen pystyi tilaamaan hedelmäosaston kokilta. Mehulinkomaestro pyöräyttikin haluamani porkkana-guava-inkivääri-sellerimehun muutamassa sekunnissa. Tuorepuristettua appelsiinimehua tarjoiltiin myös pöytiin koko aamiaisen ajan.

Hedelmä- ja mehuvalikoima vakuuttivat.

Erikoiskahvit kuuluivat hintaan ja erilaisia teevaihtoehtoja oli useita. Seuralaiseni tilaama kahvi tuotiin pöytään pressopannussa, ja tilaamani vihreä jasmintee kauniissa metallipannussa. Pöydällä oli kukkia ja aamiaisravintola valoisa.

Hunaja valui suoraan kennosta kuppiin!

Aamiaisen kruunasi jälkiruokapöytä, jossa oli tarjolla muun muassa erilaisia leivonnaisia ja piiraita sekä juuri paistettuja pannukakkuja. Pannukakkujen päälle sai laittaa hunajaa, joka valui suoraan kennosta! Itse söin mehukkaan omena-kanelipullan sekä köyhiä ritareita kermavaahdon ja kirsikkahillon kera.

Aamiaisen hinta on noin 35 euroa hotellin ulkopuolisille asiakkaille. Varoitus: ylensyönnin vaara!

Terveisin Aasiaan palannut Mimosa

400 Comments

Filed under Brunssit ulkomailla, Hotelliaamiaiset, Luksusbrunssit