Sandro: Modernia afrikkalaista hyvällä palvelulla

Sandron alkupalat.

Testasin viime sunnuntaina oivalla arkiaamiaisella yllättäneen Sandron Kulman sunnuntaibrunssin. Brunssi oli monipuolinen ja maukas, mutta parasta paikassa oli loistava palvelu. Ystävällinen herrasmies (ilmeisesti paikan omistaja) otti meidät ovella lämpimästi vastaan ja järjesti täydestä ravintolasta pikkuodotuksen jälkeen pöydän. ”Ottakaa odotellessa kupit kahvia”.

Afrikka-teema näkyy myös baaritiskillä.

Ennen Sandroa yritimme mennä Galleria Keitaaseen, mutta paikka oli jo ennen kahtatoista täynnä. Meille ei yritetty järjestää tilaa, eikä tarjottu mahdollisuutta jonottaa pöytää. Käsittääkseni Galleria Keidas ei ota pöytävarauksia vastaan. New Yorkissa vastaavissa tilanteissa kirjoitetaan asiakkaiden nimet ja numerot saapumisjärjestyksessä ylös ja soitetaan, kun pöytä vapautuu. Kätevä systeemi. Keitaassa ei edes pyydetty tulemaan myöhemmin uudestaan, vaikka brunssia on tarjolla klo 15 asti. Ja huomasin, että pikkujärjestelyillä kahdelle ihmiselle olisi kyllä ollut tilaa. Tuli fiilis, että emme olleet tervetulleita. Tästä muuten niin ihanalle paikalle pitkä miinus.

Sandron noutopöydässä on Afrikka-fiilistä.

Takaisin Sandroon. 18 euron brunssiin kuuluu buffetpöytä, valinnainen lämmin annos ja lasillinen kuohuviiniä tai tuoremehua. Tuore luomuleipä oli hyvää, marinoidut kasvikset kivan rapsakoita, uppomuna herkkua ja hummus & tzatziki sopivat hyvin muiden makujen lisukkeiksi. Moderni afrikkalainen keittiö taipuu oikein hyvin brunssipöytään!

Poikaystävä valitsi lämpimäksi ruoaksi karitsamakkaran.

Eggs benedict Sandron tapaan.

Makeassa osuudessa parasta olivat smoothiet (niitä saa tankata niin paljon kuin jaksaa), mehevä mustikkakakku ja croissanttien kanssa tarjolla ollut viikunahillo. Pöydässä oli myös toista kakkua, mutta joku nappasi viimeisen palan ennen minua. Teenjuojille oli tarjolla haudutettua minttuteetä. Jee!

Mustikkakakku oli herkkua!

Kallion uutuuspaikalle kehuja hämmentävän ystävällisestä palvelusta, hyvästä menusta ja teemasta sekä fiksusta hinnoittelusta – skumppa ja listalta tilattava lämminruoka sisältyvät hintaan. Vahva haastaja Kallion suosikkipaikoille ja malliesimerkki siitä, miten hyvä mieli ystävällisestä palvelusta jää. Kiitos Herra X, että pelastit meidän sunnuntain!

Ihanaa viikonloppua!

Elovena

http://www.sandro.fi/brunch

Pisteet / ruoka: 8 1/2

Pisteet / tunnelma: 9

Hinta: 18 euroa

Parasta: Lämmin vastaanotto ja superhyvä palvelu.

Noottia: Toinen kakuista pääsi loppumaan ja juustoviipaleet olivat vähän mauttomia.

Erikoista: Keittiön omat tahnat ja marinadit.

Päivän puheenaiheet: Hyvän palvelun hienous.

517 Comments

Filed under Brunssit Kalliossa