Boulevard Social, sinua on odotettu

Jogurttia, granolaa ja tuoreita marjoja.

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin ihastuttava kuopus Boulevard Social tarjoilee Välimeren makuja modernilla twistillä. Meidän iloksi Boulevardin listalle on ilmestynyt sunnuntaibrunssi, joka uskaltaa olla vähän erilainen!

Apple Martini.

Sunnuntaisin on tarjolla kaksi eri menukokonaisuutta – edullisempi Boulevard Brunch (32 €) ja neljän ruokalajin Menu Souk’s Social (42 €). Me testasimme kolmen ruokalajin version.

Alkumaljat.

Koska koko jengi oli pitkästä aikaa kasassa, aloitimme brunssin drinkeillä. Apple Martini oli mehevän omenainen ja Boulevard Sunrise kirpakan raikas. Baarimikolta saa halutessa myös alkoholittomia cocktaileja.

Ensimmäisenä pöytään kannettiin ”Turkish summer”. Taivaallista jogurttia (pitää selvittää, mitä se oli), tuoreita marjoja ja tajunnanräjäyttävää itse tehtyä granolaa.

Pinaatin alta pilkistää ihana uppomuna.

Lämmin osuus ”Maroccan eggs” sisälsi uppomunan, chorizoa, pinaattia ja leipää. Täydellinen uppomuna ja ihanan mausteinen kokonaisuus!

Nämä kipot teki mieli nuolla puhtaaksi.

Koska vain Reissumies syö lihaa, meille tuotiin chorizon korvikkeeksi vastustamattomia falafel-palleroita ja suussa sulavia tahnoja.

Tuulihatut tarjoiltiin sympaattisista emalikipoista.

Brunssin heikoin lenkki oli jälkiruoka. Vaniljalla täytetyt tuulihatut eivät oikein toimineet. Niiden kanssa tarjoiltu lämmin suklaakastike oli hyvää, mutta jälkimaku oli tunkkainen. Tuulihattujen maku muistutti Reissumiehen mielestä piparkakkutalon ”liimaa”.

Sunnuntaibrunssilla oli yllättävän vähän väkeä, me ja pari muuta asiakasta.

Makeaa osuutta ja laskun loppusummaa lukuun ottamatta, brunssi oli mainio. Persoonallinen menu, viihtyisä sisustus ja hyvä palvelu vakuuttivat. Brunssimenut kuulemma vaihtelevat, eli Boulevard pitää testata pian uudestaan.

http://boulevardsocial.fi/

Pisteet / ruoka: 9

Pisteet / tunnelma: 9 + (bisromainen ja rento sisustus, Tomin ja Matin ravintoloista viihtyisin )

Positiivista: Cocktailit, granola, uppomunat ja pöytiintarjoilu.

Noottia: Jälkiruoka oli pettymys.

Erikoista: Babaganoush ja itse tehdyt falafelit.

Päivän puheenaiheet: Mimosan paluu!

405 Comments

Filed under Brunssit Helsingin keskustassa, Helsingin brunssit, Luksusbrunssit