Pacificossa saa kuvun täyteen pikkurahalla

Pacificon noutopöydästä sai lautasen notkumaan.

Kalliossa Hesarilla sijaitsevan Pacificon brunssi ei ole hinnalla pilattu: 9,95 euron lauantaibrunssi ja 11,95 euron deluxe-sunnuntaibrunssi ovat halvimmat viikonloppubrunssit, joihin brunssipartio on toistaiseksi törmännyt. Brunssi on selvästi suunnattu Kallion opiskelijoille, jotka viikonloppukrapulassaan haluavat saada edullisesti mahansa täyteen samalla kun heikkoa oloa lääkitään lasilla skumppaa.

Lihaisampi lautanen.

Brunssipartio vahvistettuna vierailevalla tähdellä testasi paikan lauantaina. Hintaan nähden brunssin valikoima oli kieltämättä laaja: leipää, croisantteja, leikkeleitä, kasviksia, hedelmiä, jugurttia, marjoja, mysliä, hedelmäsalaattia, mehuja, fare trade -kahvia sekä lämmintä ruokaa, johon kuuluivat lihapullat, nakit, varsin kelvollinen munakokkeli sekä pavut. Erikoisuutena tarjolla oli minitortilloita täytteineen ja iso valikoima erilaisia levitteitä Nutellasta maapähkinävoihin.

Tarjoilupöydät siis notkuivat, mutta ruuan laatu… Noh, sellaista mitä kuka tahansa voisi suoraan kaupan purkeista ja pakkauksista asettaa tarjolle. Onneksi valikoimasta sai herkullisen nokkelia yhdistelmiä, kuten croissant-nutella-hillo, ananas-nutella ja paahtoleipä-maapähkinävoi, joiden mausta tuli mieleen 90-luvun kouluajat.

Perusruokaa.

Onneksi ruuan laatua kompensoi huomattavasti paikan tunnelma, joka vei letkeydessään suoraan Karibianmeren reggae-skeneen. Plussaa mukavista sohvista ja väljyydestä sekä toimivasta noutopöytälogistiikasta, joka harmittavan monessa brunssipaikassa on pielessä.

Pisteet / ruoka: 6 (tässä oli raadilla hajontaa, mutta kirjoittaja otti etuajo-oikeuden)
Pisteet / tunnelma: 8 1/2
Papukaijamerkki: Tortillat, joihin emme missään muulla brunssilla ole törmänneet. Kasvisten tuoreus.
Noottia: Käytössä vain yksi lautanen, joka sottaantui alta aikayksikön. Vain yhtä lajia juustoa ja sekin olematonta.
Erikoista: Käytävällä 80-luvun pelikoneita, esim. autopeli ratteineen

Päivän puheenaiheet: Reissumiehen Jenkkilän reissu, syksyn työkuviot

www.pacifico.fi

- Flora

8 Comments

Filed under Brunssit Kalliossa, Edulliset brunssit, Helsingin brunssit

 • http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/ Huli

  Mä annoin Pacificolle aika alhaiset pisteet. Tunnelma oli tosiaan aika letkeä, mutta ruoat loppuivat koko ajan. Kun esim. kahvia tuotiin pannullinen lisää, ihmiset kirjaimellisesti syöksyivät hakemaan sitä. Sama homma munakokkelin ja nakkien ym. kanssa, safka oli koko ajan loppu ja sitä ei tuotu lisää tarpeeksi nopeasti. Eli ei kovin rauhallinen, kiireetöön tai tunnelmallinen paikka.

 • http://brunssipartio.wordpress.com brunssipartio

  Meillä taisi olla etuna se, että tuona päivänä oli aika rauhallista eikä hirveän täyttä. Joku muukin joka oli käynyt aiemmin kiireellisenä päivänä valitteli samaa..

 • http://www.facebook.com/pacifico.kallio Pacifico Kallio

  Kiva artikkeli ja mukava kuulla että viihdyitte : )

  Brunssi on tosiaan suunnattu opiskelijoille, nuorille perheille ja ihmisille jotka haluavat syödä aamiaisensa/ brunssinsa ulkona joka viikonloppu, täten perustarpeet ovat olleet lähtökohtana, samoin kuin maailman matkoilta tarttuneet tottumukset ja hotelliaamiaisten elementit.

  Tarkoitus on tarjota mielettömän laaja brunssipöytä halvemmalla kuin mitä se kotona kustantaisi. Suuremmilla volyymeillä pystymme saamaan kaiken ekologisemmin ja parempaan hintaan, eikä hävikkiäkään synny samalla lailla kuin kotosalla

  Ikävä kuulla että Hulin kokemus on osunut kaikista ruuhakaismpaan kohtaan. Nykyään kun myös lauantai on avattu brunssia varten, on paljon väljempää molempina päivinä, ja kahvitkin riittää!

  Aurinkoisin terkuin,
  Finn
  Pacifico

  • tööt

   parasta mitä koskaan olen kuullut, nannaa korville että se avataan ihanKohta
   uudella nimellä TENHO RAVINTOLA ja vielä tanssipaikka. Taas kannatti elää :)
   innolla odotaen suuri joukko! iSOT MAINOKSET PÖRRÄÄMÄÄN !! KiiTOKSii !!

 • Minni

  Käykääs testaamassa Kalliossa sen uuden, tai uudestaan avatun (nimi ei nyt muistu mieleen) kahvilan brunssi. Käytiin poikaystävän kanssa siellä viime viikonloppuna, mielestämme oli hyvä ja erilainen brunssi, mutta vähän ehkä kallis, tais olla 16 euroa. Siellä Fleminginkadun Karhupuiston päässä.

 • Ellu

  Brunssihan maksaa nykyään 14,90. :/
  Loppuvuonna 2013 Pacificossa kuulemma rempattiin, mutta en tiedä mitä sillä itse en tammikuun alussa huomannut eroa sisustuksessa enkä itse brunssissa?!
  Ruoka on ihan ookoo, mutta kahvi on pahaa.
  Ihmettelen henkilökunnan (naisten) pukeutumista hihattomiin paitoihin/toppeihin..

 • Helinä

  Sunnuntaibrunssi nykyään 15,90e ja sillä ei saa edes mahaansa täyteen, koska ruuan laatu erittäin huonoa. Ei näkynyt meidän käynnin aikana mitään croissantteja, ainoastaan kaupungin jänteisimpiä lihapullia ja nakkeja sekä kasa omituisia salaatteja. Lisäksi ”hyvät” ruuat loppuivat kesken eikä niitä ainakaan meidän kattauksen aikana tultu lisäämään. Sai ottaa vain yhden lasin/kupin eli samasta joutui vetämään niin mehut kuin kahvitkin. Jälkiruokana jäätelöä joka oli jo valmiiksi sulanut, kun se tarjolle tuotiin ja sekin loppui kesken. En mene enää koskaan.

 • Tepa

  Pacifico oli aikamoisen huono kokemus. En suosittele kenellekään. Erityisesti huono palvelu oli jotain mikä jäi mieleen.